Max Verstappen Hongarije / Obapcqvriuqjrm / Red bull's max verstappen heads mercedes drivers valtteri bottas and lewis hamilton in first practice at the hungarian grand prix.

Max Verstappen Hongarije / Obapcqvriuqjrm / Red bull's max verstappen heads mercedes drivers valtteri bottas and lewis hamilton in first practice at the hungarian grand prix.. De nederlander kwam tijdens een zonovergoten kwalificatie op de hungaroring tot een 1. F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits shor.by/maxverstappen. Max verstappen is als tweede gefinisht bij de gp van hongarije. Hij komt niet meer in aanmerking voor titel van de jongste pole. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden.

Gemengde gevoelens bij max verstappen vandaag. Deze nieuwe brandstof moet tussen de 5 en 8 pk extra opleveren. Dat in zo'n belangrijke kwalificatie max verstappen zijn allereerste pole weet te pakken, is natuurlijk een sensatie. F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen.

Achter De Schermen Bij Red Bull Het Wonder Van De Hongaarse Gp Grand Prix Radio
Achter De Schermen Bij Red Bull Het Wonder Van De Hongaarse Gp Grand Prix Radio from www.grandprixradio.nl
Max emilian verstappen (dutch pronunciation: Max verstappen is in een bewogen grote prijs van hongarije toch nog op het podium geëindigd. Deze nieuwe brandstof moet tussen de 5 en 8 pk extra opleveren. Max verstappen gp van hongarije: Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole. Hij komt niet meer in aanmerking voor titel van de jongste pole. Op de hungaroring hoopt max verstappen de stijgende lijn van de laatste weken te continueren.

Max verstappen mag de hongaarse grand prix vanaf pole position starten.

Max verstappen was born to be fast and comes from a racing heritage. Formula one standings leader max verstappen was taken to hospital after suffering a shocking these c***s in the grandstand celebrating a 300kph crash, raged one. De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring. Max verstappen heeft zich als derde gekwalificeerd voor de grand prix van hongarije. De normaal zo nuchtere max had hier best even mogen vermelden dat die de plaats ook te danken heeft aan anderen. De max verstappen tribune op de hungaroring gaat los! Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Dat in zo'n belangrijke kwalificatie max verstappen zijn allereerste pole weet te pakken, is natuurlijk een sensatie. Max verstappen mag de hongaarse grand prix vanaf pole position starten. Zondag is de gp van hongarije om 15.13 uur van start gegaan. #unleashthelion #hungariangp beleef het zelf via www.verstappentravel.nl. Ik ben een kritische kijker naar deze sport en naar verstappen. Op dat moment was hij 17 jaar het meest in het oog sprongen zijn twee vierde plaatsen, in de grands prix van hongarije en de.

Ik ben een kritische kijker naar deze sport en naar verstappen. Dat in zo'n belangrijke kwalificatie max verstappen zijn allereerste pole weet te pakken, is natuurlijk een sensatie. Max emilian verstappen (dutch pronunciation: De max verstappen tribune op de hungaroring gaat los! De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van.

Video Verstappen Spint In Eerste Training Gp Hongarije Racingnews365
Video Verstappen Spint In Eerste Training Gp Hongarije Racingnews365 from cdn.racingnews365.com
#unleashthelion #hungariangp beleef het zelf via www.verstappentravel.nl. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen. Aan de ene kan schakelde hij in de eerste ronde zijn teamgenoot uit, maar daarna rijdt hij. Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden. De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring. Max emilian verstappen (dutch pronunciation: De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van.

Max verstappen neemt in hongarije weer plaats in de traditionele persconferentie op donderdagmiddag.

Max verstappen is overduidelijk niet helemaal tevreden met de uitleg die lewis hamilton heeft gegeven over de lewis hamilton is in hongarije geschrokken van de houding van max verstappen. Max verstappen is in een bewogen grote prijs van hongarije toch nog op het podium geëindigd. Max verstappen was born to be fast and comes from a racing heritage. Aan de ene kan schakelde hij in de eerste ronde zijn teamgenoot uit, maar daarna rijdt hij. Red bull's max verstappen heads mercedes drivers valtteri bottas and lewis hamilton in first practice at the hungarian grand prix. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden. Gemengde gevoelens bij max verstappen vandaag. Een week na zijn overwinning op de hockenheimring van duitsland kan max verstappen (red bull racing) ook de gp van hongarije op zijn naam schrijven. F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits shor.by/maxverstappen. Deze nieuwe brandstof moet tussen de 5 en 8 pk extra opleveren. Na zes ronden viel max verstappen uit bij de grand prix van hongarije, in deze uitgebreide en ongecensureerde boordradio horen we dat de nederlander het helemaal gehad heeft met de. De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van. De nederlander kwam tijdens een zonovergoten kwalificatie op de hungaroring tot een 1.

F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits. Red bull's max verstappen heads mercedes drivers valtteri bottas and lewis hamilton in first practice at the hungarian grand prix. De nederlander kwam tijdens een zonovergoten kwalificatie op de hungaroring tot een 1. De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring. Na zes ronden viel max verstappen uit bij de grand prix van hongarije, in deze uitgebreide en ongecensureerde boordradio horen we dat de nederlander het helemaal gehad heeft met de.

Nr0ynd8av3hl6m
Nr0ynd8av3hl6m from images.nrc.nl
Formula one standings leader max verstappen was taken to hospital after suffering a shocking these c***s in the grandstand celebrating a 300kph crash, raged one. Max verstappen gp van hongarije: Max verstappen krijgt in hongarije de beschikking over nieuwe brandstof van exxon mobil. F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits. Dat in zo'n belangrijke kwalificatie max verstappen zijn allereerste pole weet te pakken, is natuurlijk een sensatie. Max emilian verstappen (dutch pronunciation: De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden.

Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole.

Последние твиты от max verstappen (@max33verstappen). F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits. De nederlander kwam tijdens een zonovergoten kwalificatie op de hungaroring tot een 1. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Dat in zo'n belangrijke kwalificatie max verstappen zijn allereerste pole weet te pakken, is natuurlijk een sensatie. Gemengde gevoelens bij max verstappen vandaag. Op dat moment was hij 17 jaar het meest in het oog sprongen zijn twee vierde plaatsen, in de grands prix van hongarije en de. De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van. Hij komt niet meer in aanmerking voor titel van de jongste pole. #unleashthelion #hungariangp beleef het zelf via www.verstappentravel.nl. Hij wist zich in de eerste rondes direct naar voren te werken. Aan de ene kan schakelde hij in de eerste ronde zijn teamgenoot uit, maar daarna rijdt hij. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama